dimarts, 14 d’abril del 2020

1r i 2n - PROPOSTA DE RELIGIÓ - "GODÀS A CASA"



Hola nens i nenes de 1r i 2n, alumnes de Religió. Sóc la senyoreta Isabel i us volia saludar ja que ara fa molts dies que no ens veiem.

Espero que tots i totes us trobeu bé, al igual que les vostres famílies. Confio en que us esteu portant molt bé, aprofitant el temps i ajudant molt a casa. Però, sobretot, confio en que us esteu quedant a casa, per a que així aquest “bitxo” que va arribar no ens pugui trobar i marxi el més aviat possible. Segur que guanyem! I més aviat que tard ens tornarem a veure!

Durant aquests dies que estem a casa els vostres tutors i altres mestres, us han anat donant propostes d’activitats per a què així el temps us passi més ràpid. Tots i totes les mestres ho han fet per que sou molt importants per nosaltres i perquè us trobem molt a faltar.

Ara que “comença” el tercer trimestre crec que també podem fer alguna coseta de Religió. No vull que us oblideu del nostre amic, Jesús!

Serà una feina molt fàcil. Tant, que la feina que us penjo avui, teniu tooot el mes d’abril per fer-la. És a dir, que me l’haureu de reenviar feta a finals de mes. Així no us dono feina de més i pensem una mica en Jesús.

Quan acabi l’abril, us penjaré una altra feina pel mes de maig, que també m’haureu de retornar a finals de mes. I si tot va bé, ja estarà!!

Ànims nens i nenes! Sé que sou valents i forts i, tot i que de vegades sembla que ja s’està començant a fer llarg això d’estar-se a casa, segur que ho aconseguirem. Sou superherois, sou els millors. I si continueu fent-ho tan bé aviat, molt aviat, podrem tornar al carrer.


Aquesta és la primera activitat:  ACTIVITAT DEL MES D'ABRIL

Una abraçada molt forta per vosaltres i per les vostres famílies.

Senyoreta Isabel. Religió.

9 comentaris:

  1. Bon tarda Isabel, sóc Carla Salvo de 2onB, durant aquestos dies fare la tasca amb la ajuda dels meus pares i com no tenim impresora a casa, farem el dibux nosaltres i tot lo de més.
    Unaa abraçada i espero que ens veiem aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Hola Carla!! Si no tens impressora i vols fer només la taula, no hi ha cap problema. Ja ho vaig fer així pensant en aquests problemes que tots podem tenir. De tota manera, si decidiu fer vosaltres mateixos el dibuix (que no cal que sigui exactament igual) em sembla fantàstica la vostra idea. Amb ajuda dels pares i amb la teva feina, ho feu com ho feu, segur que queda genial!! Una abraçada família!

      Elimina
  2. Hola soc la Maria Carrillo
    Ara que hem de quedarnos tots a casa he fet un horari:
    A les 10 començo miran les clases q fan al canal de CLAN
    11 esmorçar,canviarme i rentarme
    11:30 descans per jugar ...
    13h lectura fins 13:45 i a dinar
    16:30 a 18 faig deures
    18:15 jocs de taula
    Despres surto aplaudir i a preparar el sopar
    11 a descansar!!
    Di

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Maria! Quin horari tan complert! Comtinueu així, que ho feu genial! Una abraçada família!

      Elimina
  3. Bon dia! Soc el Biel Perez, avui hem mirat el video de Jesus. A la tarde fare l'activitat i ja ho enviarem al teu correu. Un bessito molt gran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Biel! Espero que t'hagi agradat el vídeo. La feina ja l'enviaràs quan l'hagis pogut fer. No et cal patir ni córrer. Segur que entre tota la família ho feu genial! Una abraçada família!

      Elimina
  4. Bon dia Isabel,
    Sóc l'Alba. Ja he mirat el video de Jesús i la seva resurecció. També he fet l'activitat indicant les parts de l'esglèsia i a la tarda, ho enviaré al teu correu.

    Una abraçada a tothom !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'he rebut Alba! I està tot genial! Moltíssimes gràcies!!

      Elimina