dimecres, 10 de juny del 2020

1r i 2n - GODÀS A CASA - RELIGIÓ.

Hola nens i nenes.

El curs està ja a les portes d’acabar-se i vull aprofitar l’ocasió per recomanar-vos una aplicació (pel mòbil o la Tablet) i una web per a que, si voleu, pugueu continuar aprenent coses de la Bíblia i del nostre amic Jesús, durant les vacances d’estiu:






"La Bíblia para niños" és una aplicació per mòbil o tablet que trobareu a Google Play o l’App Store. Amb aquesta aplicació podreu conèixer les històries de la Bíblia d’una manera molt interactiva. Té uns dibuixos molt bonics. Cada capítol és com una història de dibuixos animats i totes les persones, els animals, els núvols, les plantes, cada participant de la història “cobra vida” a través d’un gest, un moviment, un so o un efecte especial. Hi ha un total de 24 capítols que heu d’anar descarregant d’un en un, a mida que els aneu llegint.

Hi ha dues coses curioses sobre les imatges dels capítols en les que heu de parar molta atenció: un nuvolet que, quan hi cliqueu, us apareixerà una pregunta sobre algun aspecte de la història i haureu de respondre. L’altra, és una mena de diamant que brilla i que, en descobrir-lo i clicar-hi, us apareixerà una virtut que hagueu aconseguit i que transmet els valors de la Bíblia.





http://recursos.cnice.mec.es/bibliainfantil/catalan/index.html. Aquesta web conté activitats per treballar la Bíblia, separades per l’Antic i el Nou Testament.

Aquestes són les que més m’agraden a mi, però potser en coneixeu o trobeu d’altres. La qüestió és que us divertiu mentre continueu aprenent coses!!

Us desitjo unes bones vacances i que us cuideu moltíssim per poder tornar-nos a veure ben aviat!!!

Isabel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada