diumenge, 12 de març del 2023

2n - APADRINAMENT LECTOR.

Aquesta setmana els nens i nenes de segon i de cinquè hem començat una activitat molt interesant que es diu Apadrinament Lector.

Amb aquesta activitat es pretén incentivar la lectura i establir relacions d’amistat amb companys i companyes de l’escola.

Els nois i noies de cinquè fan de padrins de lectura dels nenes i nenes de segon. Dimarts dia 7 ens vam reunir tots i totes a la biblioteca juntament amb el nostre professorat. Primer ens van explicar en què consistia aquesta activitat i vam fer les parelles o trios de lectura. Després vam fer fotos de cada parella o trio i finalment ens vam quedar una estona més a la biblioteca per tal de conèixer-nos una mica i ens vam fer un munt de preguntes.

L’alumnat de cinquè seran els padrins i padrines de lectura i l’alumnat de segon seran els fillols i filloles.

Cada quinze dies ens reunirem per llegir unes lectures molt boniques i comptarem amb l’ajuda de la nostra parella. Farem una petita fitxa amb un dibuix sobre la lectura i un petit comentari on donarem la nostra opinió.

La primera impressió de la trobada amb les nostres parelles va ser molt positiva i ja tenim moltes ganes de començar aquest apadrinament Lector amb els nostres nous amics i amigues.

Aquí teniu algunes fotos de la nostra primera trobada.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada