diumenge, 25 d’octubre del 2015

COMENCEM TALLERS A CICLE INICIAL!

El passat dijous, vam començar els tallers a Cicle Inicial.
Amb el treball per tallers, en els quals participen conjuntament alumnes de 1r i 2n curs de les diferents clases, pretenem reforçar aspectos de les diferents matèries i treballar aspectes de les diverses àrees amb grups menys nombrosos.
Enguany, hi ha hagut algún canvi respecte als tallers del curs passat. Els tallers que realitzem són:
- Taller artístic: comencen fent un collage d'un monument molt representatiu per a nosaltres: la Seu Vella.
- Taller de cine: la primera activitat serà fer el videoclip d'una cançó. En finalitzar tots els alumnes aquest taller, es muntarà el videoclip. El treball de les noves tecnologies és essencial avui en dia, i l'alumnat aprendrà a saber utilizar la càmera de vídeo, de fotos, etc...
- Taller de contes: la dramatització és bàsica en aquestes edats i en aquest taller es treballaran tant contes tradicionals i populars com d'altres no tan coneguts.
- Taller de construcció d'instruments: per començar, construeixen maraques.
- Taller d'experiments: Sabeu com fer plastilina casolana i amb productes alimentaris? En aquest taller, ho aprendran els vostres fills i filles!
- Taller d'hort: Aprendran la importància de tenir cura de l'hort, com i quan plantar, recollir, regar... I de tant en tant s'emportaran cap a casa el que hagi crescut a l'hort!
- Taller matematiquem: la vessant més lúdica i divertida d'aquesta àrea la veuran en aquest taller en el que a més a més de jugar, es reforçaran aspectes matemàtics.
Taller de música: enguany, en aquest taller es treballarà l'art i la música conjuntament.
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada